Ordning och reda när det kommer till redovisningen är en förutsättning för en framgångsrik verksamhet. Vi på DSS Konsult hjälper dig att skapa effektiva och enkla rutiner för din redovisning och ekonomihantering. Våra duktiga redovisningskonsulter ger dig en personlig kontakt och arbetar fram de ekonomirutiner som passar just ditt företags situation. Du bestämmer själv vilka delar vi ska ta ansvar för och hur mycket du själv väljer att ta hand om. På så sätt kan du styra både din ekonomifunktion och dina kostnader efter behov.

Vi arbetar med både små och större företag och är väl insatta i aktuella regelverk. Degerfors är vår utgångspunkt med vi har ett stort verksamhetsområde. Med våra tjänster vänder vi oss till både er i närheten, exempelvis i Karlskoga och Örebro, men även er längre bort så som Västerås och Södertälje.

Samtliga uppdrag utförs eller kvalitetssäkras av auktoriserade redovisningskonsulter och i arbetet följer vi svensk standard för redovisningstjänster, Reko i våra redovisningsuppdrag.

Redovisning & ekonomi

Som sakkunnig redovisningsbyrå kan vi hjälpa er med enstaka delar eller vara er kompletta ekonomiavdelning, helt beroende på era behov. Ni lägger fullt fokus på er kärnverksamhet medan vi avlastar er i arbetet. Vi tar både hand om och sköter ekonomifunktionen utan att ni behöver ta ansvar för en anställd som sköter denna för verksamheten viktiga funktion.

Redovisningstjänster vi kan hjälpa er med:

Hjälp och rådgivning vid olika bolagstjänster ex nybildning av aktiebolag

Löpande redovisning av samtliga inom verksamheten förekommande affärshändelser.

Fakturering och hantering av kundreskontra, vi sköter delar eller helheten utifrån vad som behövs för att bäst passa era nuvarande behov

Leverantörsreskontra, vi sköter delar eller helheten utifrån vad som behövs för att bäst passa era nuvarande behov.

Lönehantering

Upprätta kontrolluppgifter för utbetalda löner samt övrig rapportering.

Månadsavstämningar/bokslut och upprättande av skattedeklaration avseende mervärdesskatt,

arbetsgivaravgifter och innehållen skatt på lön.

Avslutande av bokföring med upprättande av bokslut, årsredovisning, bokslutsrapport och inkomstdeklaration.

Vi tar ansvar för hela bokslutsprocessen inkl. kontakter med bolagets revisor för revisionen.

Vi hjälper också gärna till med myndighetskontakter.